PRAVILA IGRE
PRAVILA IGRE

PRAVILA NATJEČAJA

 

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU GOLMANIJA

 

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) koja upravlja internetskim portalom www.gol.hr, organizira natječaj pod nazivom „Golmanija“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www.gol.hr. Natječaj se organizira u svrhu promocije internetskog  portala www.gol.hr.

 

Članak 2.

Natječaj počinje 01.06. 2021. i traje do 16. 06. 2021.

Čitatelji  internetskog portala gol.hr registriraju se prilikom posjeta aplikaciji te na taj način tijekom prvenstva skupljaju bodove.

Natječaj se sastoji od pogađanja ishoda cjelokupnog Europskog prvenstva u nogometu (Ishod EP) – traje do završetka prvog kola natjecanja 16.6.2021. – 14.00h

Segment natjecanja Ishod EP zahtjeva predviđanje ishoda cjelokupnog EP-a. Korisnik predviđa sljedeće:

 • Za svaku skupinu prvenstva predviđa točan poredak reprezentacija u skupini.
 • Ovisno o odabiru ishoda skupina, korisnik nadalje predviđa koja će reprezentacija proći u iduću fazu natjecanja od osmine finala, preko četvrtfinala, polufinala do finala.

Pobjednik je onaj koji tijekom prvenstva pogađanjem raspleta skupina i nokaut-faze sve do finala skupi najviše bodova, a sistem bodovanja je sljedeći:

 • Svaki pogođeni plasman reprezentacije u grupnoj fazi + poredak trećeplasiranih reprezentacija = 1 bod  - ukupno mogućih bodova 28
 • Svaki sudionik osmine finala = 0,5 bodova - ukupno mogućih bodova 8
 • Svaki sudionik četvrtfinala = 2 boda - ukupno mogućih bodova 16
 • Svaki sudionik polufinala: 4 boda - ukupno mogućih bodova16
 • Svaki sudionik finala = 8 bodova - ukupno mogućih bodova 16
 • Prvak = 16 bodova - ukupno mogućih bodova 16

Ukupno bodova: 100

 

Ukoliko bude više natjecatelja s istim brojem bodova na kraju natjecanja, bolje plasirani je onaj koji se prije registrirao.

Konačni poredak igrača biti će poznat nakon završetka Europskog prvenstva. Kako bi korisnik mogao pratiti svoju statistiku i skupljene bodove, potrebno je registrirati se. Nakon svake faze natjecanja (skupine, osmina finala, četvrtfinale, polufinale, finale) bit će objavljeni bodovi koji će se moći vidjeti u tablici – poredak igrača. 

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Davanjem suglasnosti Sudionici su suglasni da ih priređivač može kontaktirati te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Natječaj. U slučaju da sudionik ne želi primati takve obavijesti može povući svoju suglasnost putem svog korisničkog profila ili može prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 01.06.2021. do 16.06.2021. na internetskom portal gol.hr putem posebno kreirane forme Prijavnice ispune i pošalju sve potrebne podatke.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

Mjesec dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu gol.hr@novatv.hr. (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole) odnosno neposredno u sustavu aplikacije u kojem ste nam privolu izdali. U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na web stranici gol.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6.

 

Članak 5.

Nagradni fond:

 • 1. mjesto
 • - Dres hrvatske reprezentacije + gol.hr ‎rashladna torba + NIKE nogometna lopta + gol.hr hoodica + gol.hr majica

 • 2. mjesto
 • - Dres hrvatske reprezentacije + NIKE nogometna lopta + gol.hr hoodica + gol.hr majica

 • 3. mjesto
 • - NIKE nogometna lopta + gol.hr hoodica + gol.hr majica

   

  Sudionici su suglasni da ako postanu dobitnici nekog od poklona, njihovo ime i prezime priređivač može koristiti u promidžbene svrhe putem svih medija bez naknade. Također, priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja poklona dobitnicima. Dobitnik je obvezan u potpunosti surađivati s priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz natječaja i u vezi s natječajem.

  NOVA TV d.d. će apsolutnog dobitnika utvrditi 12.07.2021. na način da će provesti postupak utvrđivanja sukladno čl. 2. Nakon utvrđivanja podatka o dobitniku ili dobitnicima, kontaktirat će ih se korištenjem danih osobnih podataka u roku od 30 dana.

   

  Članak 6.

  Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na gol.hr@novatv.hr. Priređivač će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

   

  Članak 7.

  Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

   

  Članak 8.

  Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača.

   

  Članak 9.

  Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

   

  Članak 10.

  Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

   

  Članak 11.

  Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.gol.hr. uz ovaj dokument.

   

  NOVA TV d.d

   

  Registriraj se
  X